Ik ben niet tevreden met mijn bestelling; kan ik deze retourneren?

Dit is uiteraard mogelijk! Producten kunnen worden teruggestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst. Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourkosten. 

Meld ’t ons graag even van tevoren als je een retourzending doet. Dit kan via een Whatsapp-bericht, via ons contactformulier of door te mailen naar info@baess.nl

Ik heb een defect of verkeerd product ontvangen. Wat nu? 

Allereerst natuurlijk onze excuses. Je kunt het beste direct een retouraanvraag doen door contact met ons op te nemen. Dit kan via een Whatsapp-bericht (groene button rechtsonder op onze site), via ons contactformulier of door te mailen naar info@baess.nl

Retourbeleid

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en bedragen circa €6.95 per pakket. Voor de exacte tarieven kunt u de website van uw vervoerder raadplegen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen, inclusief de originele verpakking. Het product moet met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via info@baess.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.