Stijltang

Stijltang

Perfect steil haar, of toch krullen? Het kan allebei met de BAESS 2 in 1 stijltang. Deze stijl- en krultang heeft duurzame platen met diamant-keramische coating, die zorgen voor minder wrijving, optimale bescherming en ultra glad haar. De stijltang heeft een snelle opwarmtijd van 30 seconden en 6 temperatuurstanden variërend tussen 130-235 ºC. Als je op zoek bent naar een zeer professionele en geavanceerde stijltang voor elk haartype van een vertrouwd merk, dan zit je met deze stijltang zeker goed!
Pluizentondeuse Vous lisez Stijltang 4 minutes

Styling van het haar is een kunstvorm op zichzelf, en een goede stijltang kan je beste vriend zijn als het gaat om het bereiken van de perfecte look. Als je op zoek bent naar een geavanceerde en professionele stijltang, is de BAESS 2-in-1 stijltang een naam die je moet kennen. Maar voordat je begint met het transformeren van je lokken, laten we eens dieper ingaan op wat deze stijltang te bieden heeft en waarom het een game-changer kan zijn voor je haarstylingroutine.

Diamant-Keramische Coating: Een Betere Bescherming voor je Haar
Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de BAESS 2-in-1 stijltang is de diamant-keramische coating van de platen. Dit gaat veel verder dan alleen esthetiek; het betekent minder wrijving tijdens het stylen, wat resulteert in optimale bescherming voor je haar. De platen zijn ontworpen om soepel over je lokken te glijden, zonder te trekken of te beschadigen, waardoor je zijdezacht en glanzend haar krijgt.

Perfect voor Ieder Haartype:
De BAESS stijltang is ontworpen met de diversiteit van haartypes in gedachten. Met 6 verschillende temperatuurstanden, variërend van 130°C tot 235°C, is deze stijltang geschikt voor dun, breekbaar haar tot dik, weerbarstig haar. Of je nu de natuurlijke textuur van je haar wilt behouden of een strakke, gladde look wilt creëren, deze stijltang past zich aan jouw behoeften aan.

Ionische Anti-Frizz Technologie: Zeg Vaarwel tegen Pluisjes
Pluizig haar kan een echte ergernis zijn, vooral op vochtige dagen. Met de ionische anti-frizz functie van de BAESS stijltang is dat verleden tijd. De stijltang genereert negatief geladen ionen die je haar glad, glanzend en pluisvrij maken. Het resultaat? Een gezonde uitstraling en zelfvertrouwen, ongeacht het weer.

Ideaal voor Reizigers: Gemak en Flexibiliteit
Als je een jetsetter bent, zal de BAESS stijltang je bij elke reis vergezellen. Met wereldwijde dubbele spanning (100 - 240 V AC), past het zich automatisch aan de juiste spanning aan, wat zorgt voor een zorgeloze styling, waar je ook bent. De stijltang wordt geleverd met een handige reistas, en het afneembare stroomkoord minimaliseert ruimtegebruik in je bagage.

 

Tips & Tricks 

1. Begin met Schoon en Droog Haar: Het is essentieel om te beginnen met schoon en droog haar. Nat haar kan beschadigen en de stijltang kan het haar niet effectief stylen als het nog vochtig is.

2. Gebruik Hittebescherming: Breng altijd een hittebeschermend product aan op je haar voordat je de stijltang gebruikt. Dit beschermt je lokken tegen schade door de hitte.

3. Kam je Haar Grondig: Kam je haar grondig voordat je begint met stylen om klitten en knopen te verwijderen. Dit maakt het proces soepeler.

4. Deel je Haar in Secties: Verdeel je haar in kleine secties om ervoor te zorgen dat je elk deel grondig kunt stylen. Dit zorgt voor een gelijkmatig resultaat.

5. Kies de Juiste Temperatuur: Pas de temperatuur van de stijltang aan op basis van je haartype. Dunner haar heeft een lagere temperatuur nodig (ongeveer 130-150°C), terwijl dikker haar hogere temperaturen kan verdragen (tot 235°C). Begin altijd met een lagere temperatuur en werk omhoog indien nodig.

6. Beweeg de Stijltang Langzaam: Trek de stijltang langzaam door je haar om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en dat je haar volledig wordt gestyled.

7. Gebruik Slechts één of Twee Passen: Probeer het aantal keren dat je de stijltang door een sectie van je haar haalt te minimaliseren. Overmatig gebruik kan het haar beschadigen.

8. Gebruik een Kam of Borstel Tijdens het Stylen: Om je haar glad te maken en de warmte gelijkmatig te verdelen, kun je een kam of borstel gebruiken terwijl je de stijltang gebruikt.

9. Krul met de Stijltang: Wist je dat je met een stijltang ook prachtige krullen kunt maken? Draai de stijltang terwijl je hem langs je haar beweegt voor een krullend effect.

10. Koel je Haar Af: Laat je haar na het stylen afkoelen voordat je het in model brengt. Dit helpt de stijl langer te behouden.

11. Onderhoud je Stijltang: Reinig regelmatig de platen van je stijltang om productresten te verwijderen. Volg de instructies van de fabrikant voor het schoonmaken en onderhouden van je apparaat.

12. Wees Voorzichtig met Hitte: Overmatig gebruik van hitte kan het haar beschadigen. Probeer je haar af en toe een pauze te geven van het stylen met hoge temperaturen.

Continuer à lire