In 2018 werd het merk BAESS opgericht en sindsdien hebben we meer dan 30.000 tevreden klanten mogen verwelkomen. Wat begon als een webwinkel op bol.com, groeide al snel uit tot onze eigen webshop. Momenteel zijn we actief op zowel bol.com als partner van Amazon, en we hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, waarin we streven naar de uitbreiding van ons assortiment naar de gehele Europese markt. We staan ook open voor samenwerkingen met andere bedrijven.

Bij BAESS is kwaliteit een topprioriteit. We beschikken over alle benodigde testrapporten conform de EU-normen. Daarnaast bieden we onze klanten een ruime bedenktijd van 30 dagen na het plaatsen van een bestelling. Hierdoor kunnen ze het product kosteloos retourneren, op voorwaarde dat de verpakking en het product onbeschadigd en ongebruikt zijn.
Onze leveringsdienst is snel en efficiënt. Binnen Nederland en België geldt: voor 18.00 uur besteld, is morgen in huis. Voor Duitsland hanteren wij een levertijd van 2 dagen, omdat wij niet kunnen garanderen dat wij in heel Duitsland binnen 1 dag kunnen leveren.

Elke maand houden wij een vergadering met onze leverancier om onze producten te blijven verbeteren op basis van de feedback van onze klanten. Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok, waar we al een groeiend aantal volgers hebben verzameld. Ben jij de volgende die zich bij ons aansluit?